Stævneresultater 15/10-2017

Igen denne weekend har mange af klubbens unge spillere været til stævner rundt på Sjælland.  En del kommer også hjem med medaljer. Her kan nævnes:

I U11A gik Emma Dalsgaard hele vejen til hendes første finale i single i år. Hun tabte dog finalen og blev nr. 2, men gik så hele vejen i DD og blev nr. 1.  I MD blev hun nr. 3.

I U13D var William Thers og Tobias Jæger Andersen i Gladsaxe Søborg. Drengene blev sammen nr. 3 i HD. I single blev Tobias nr. 3 og William gik hele vejen og blev nr. 1, hvilket gav ham point nok til at rykke op i U13C.

I U15M var Frederik Bilenberg i Herlufsholm, hvor han blev nr. 1 i HD og nr. 3 i MD. Frederik rykkede ved forrige stævne op i E-rækken.

I U17/U19M var Sofie Fibiger og Otto Ingemann i Greve. Otto fik en 3. plads i HD. Sofie, som kun er 1. års U17 spiller, blev nr. 3 i DS og nr. 2 i DD.

Super flot weekend af alle spillerne.

Hér billede af tilsendte billeder i vores nye klubtøj