Flotte medaljer og oprykning ved DMU 22. april 2018

I denne weekend 21/22. april 2018 har en stor del ungdomsspillere deltaget i DMU stævnet i Varde.

Det er dejligt at se at en masse nybegyndere også har mod på at få en masse lærerige kampe. Det har også givet både medaljer og oprykninger.

Thomas Riber gik til tops i alle 3 kategorier, idet han blev nr 1 i både HS, HD og MD i U13A. HD vandt han med klubkammerat Mads Christoffersen. Mads blev også nr 2 i HS. Begge drenge er herefter rykket op i Mester rækken.
I U11C blev Noah Dalsgaard nr 3 i HS
I U11D blev Oliver Klarskov nr 2 i HD med klubkammerat Valdemar Jørgensen. Valdemar blev også nr 3 i HS. Valdemar er dermed rykket op i U11C.
I U13B blev Mathilde Jacobsen nr 1 i DD og nr 3 i MD. Mathilde er dermed endnu engang i denne sæson rykket op. Denne gang til U13A.
I U13C blev William Thers og Mikkel Bilenberg nr 3 i HD og nr 3 i HS.

Flot og lærerig weekend