Nye ungdoms-trænere sæson 2018/19

Vi er stolte over, at vi på ungdomssiden kan præsentere 2 nye trænere til næste sæson. Det glæder vi os utrolig meget til.

Slagelse Badminton Klub har indgået aftale med Simon Kamper og Niels Olsen. Vi kan fortælle enormt meget positivt om dem, men hér har de selv lavet en kort lille beskrivelse:

Simon Kamper:
Hej jeg hedder Simon kamper og er 34 år. Jeg har været træner de sidste 15 år og trænet nogle af de største ungdomstalenter i Danmark. Jeg er en person, som er meget seriøs som træner, og vil gøre alt for mine spillere udvikler sig. For mig er det vigtigt, at vi har en god stemning i hallen, for det er jeg sikker på gør at man kan udvikle sig bedre i trygge rammer. Mvh Simon
Niels Olsen:

Hej jeg hedder Niels er 39 år gammel og spiller seniorbadminton i Slagelse Badminton Klub. Jeg har spillet badminton siden jeg var 8 år gammel og har trænet ungdom i ca. 15 år i forskellige klubber på Sjælland. Har forskellige trænerkurser, så glæder mig til at bruge mine kompetencer i Ungdomsafdelingen. Til daglig er jeg folkeskolelærer, kæreste med Camilla og har 2 børn. Hilsen Niels