Referat af 1. holdets udekamp i 3. division tirsdag 25/9-2018

Tirsdag aften skulle 1. holdet i 3. division en tur til KMB, og nærmest et smut i lufthavnen samtidig.

 

Som træner Simon Kamper sagde inden kampen ville denne holdkamp formentlig være meget lige da ingen hold var storfavoritter i nogle af kampene – så der var mulighed for at indhente nogle points til kontoen.

 

Efter 1. runde var vi bagud 3-1, hvilket ikke var den ønskede start. 1. mix spiller en lang tre-sæts kamp, og trækker det længste strå i sidste ende. 2. mix taber desværre deres kamp i to sæt. Begge vores damesingler spiller to rigtig gode kampe, som begge ender i tre sæt. Med en matchbold til Sofie i 2. DS er det super ærgerligt at resultatet ikke havde været 2-2 inden anden runde.

 

I anden runde var det tid til HS’er – og her var Frederik sikkerheden selv og vinder i to sæt. Lige så sikkert gik det desværre ikke for vores tre andre HS’er. På dagen spillede deres 2. HS en bedre kamp end Prüsse, og i 3. og 4. HS kæmpede Nicklas og Mads C rigtig flot.

 

Inden doublerne, så det altså ikke super godt ud. Vores 1. DD viser klassen og vinder i to sæt med 19-19, hvilket gav håb til de resterende doublerne. 2. DD kunne desværre ikke gøre dem kunsten efter og taber i to sæt.

Første HD kommer flyvende ud i første sæt, men går lidt kold i andet sæt, men i sidste og tredje sæt var der meget godt og lige spil – men igen kunne vi desværre ikke hive den hjem. 2. HD havde lidt startvanskeligheder i første sæt, men spillede sig godt op i andet sæt og vinder derfor kampen i to sæt. I 3. HD leverede Nicklas og Mads C. igen en rigtig god arbejdsindsats, og med Mads’ skulder som var ved at falde af leverede de en rigtig god indsats.

 

Samlet set taber 1. holdet 9-4 en tirsdag aften i Kastrup.