Referat fra 2. holdets lokalopgør i Sorø lørdag 22/9-2018 i Sjællandsserien

Der stod ”lokalopgør” på plakaten lørdag eftermiddag i Sorø Hallen, hvor Slagelse’s 2. hold mødte Sorø’s 1. hold, men desværre blev det ikke dagen, hvor de første point blev sat på kontoen.

Første runde gav desværre Sorø en føring på 4-0. Begge mixer gav dog Sorø kamp til stregen, og med lidt mere held/dygtighed kunne kampene været gået Slagelses vej. Begge damesingler kom bedre med i kampene jo længere tid der blev spillet, men de endte desværre begge med nederlag i to sæt.

Herefter var det herresinglernes tur til at komme i kamp. Desværre for Jonas og Niels var der ikke meget at komme efter i første og anden herresingle, som endte med klare nederlag i to sæt. Bedre gik det heldigvis for Joachim og Lasse, som begge leverede flot spil og god fight. Lasse leverede en sejr i to sæt på klassisk ”Lasse style” med flere kast efter bolden. Joachim ”valgte” at hive lidt flere kræfter ud af hans modstander og sejrede i 3. sæt, uden sejren dog på noget tidspunkt var i fare. Stillingen var 2-6 inden doublerne og der var derfor stadig mulighed for point.

Begge damedoubler gav også Sorø kamp til stregen i første sæt, men herefter ”gik luften desværre lidt af ballonen” og andet sæt blev i begge tilfælde tabt forholdsvis klart.

Derfor var der ikke point på spil da herredoublerne gik i gang, men det betød ikke at herrerne gav sig uden kamp. Første herredouble fulgte desværre damedoublernes kampbillede med, at være rigtig godt med i første sæt, som blev tabt tæt, for derefter at tabe andet sæt klart. Anden herredouble startede rigtig godt og havde godt styr på modstanderne og vandt første sæt. Andet sæt kunne være gået begge veje, men desværre blev det Sorø der trak det længste strå med 21-19. Tredje sæt blev en lige affære, som Sorø endte med vinde 21-17. I tredje herredouble var der ingen slinger i valsen, hvor Lasse og Joachim styrede kampen fra start til slut og vandt med to gange 21-15. Resultatet af holdkampen blev derfor 10-3 til Sorø.

”Fidusen” gik velfortjent til Joachim!