Referat fra 2. holdets kamp i Sjællandsserien lørdag 27/10-2018

Lørdag den 27/10 spillede Slagelse 2 mod Taastrup Elite 2.

 

I første runde var mixerne og 1. damesingle i aktion. 1. mix tabte med Signe og Claus i to forholdsvise tætte sæt, hvor marginalerne desværre ikke var på vores side. 2. mix med Bo og Julie vandt i sikker stil med 14 og 16. Josefine i første damesingle var i en gyser af en single i tre tætte sæt, hvor hun vandt 19-21 22-20 21-15. Efter første runde var Slagelse foran 2-1.

 

Anden runde bød på 2. damesingle og 1. og 2. herresingle. Louise spillede en suveræn single og vandt sikkert i to sæt. Herresinglerne var på en stor opgave, som desværre gav to nederlag til Joachim og Lasse. Efter anden runde stod det 3-3.

 

Herefter var det 3. og 4. herresingles tur til at komme i aktion. De var på en lige så stor opgave som 1. og 2. herresinglerne, og udfaldet blev desværre også det samme – to klare nederlag. Stillingen inden doublerne var derfor 3-5 i Taastrups favør.

 

Nu var det doublernes tur til sørge for point til Slagelse. Første damedouble var med i første sæt, men måtte desværre se sig slået efter to sæt. Anden damedouble, med Julie og Louise, havde ”rutinen” og holdt nerverne i ro og vandt i tre sæt med 21-12 16-21 22-20. Første herredouble var med i begge sæt, men en del uprovokerede fejl endte desværre med at blive udslagsgivende og Claus og Bo endte derfor med at tabe i to sæt 15-21 15-21. Anden herredouble med Lasse og Joachim tabte også i 2 sæt. I tredje herredouble tabte Ronni og Oliver i 3 sæt med cifrene 12-21 22-20 16-21 – og derved blev det desværre ikke til point til Slagelse. Det samlede resultat endte det med at Slagelse 2 tabte 9-4. Fidusen gik til Louise.