Kampreferat fra 1. holdets kamp i 3. division lørdag 8/12-2018

Herlev-Slagelse:

På en, i badmintonkredse, stor julefrokostdag skulle Slagelses førstehold krydse klinger med Herlev’s ditto.

Herlev havde gjort en masse ud af at hylde deres medaljetagere fra Sjællandsmesterskaberne for ungdom inden kampen – så kampen blev en smule forsinket.

Det var forventet, at første runde ville blive tæt og udslagsgivende for holdkampen – og det blev den også! Desværre for holdet, virkede det til, at som kampene skred frem løb vi tør for ideer (og måske kondi), for 3 ud af 4 kampe blev tabt i tre sæt.

Bagud 4-0 var der for alvor pres på resten af kampene. I anden runde startede Fibs som ly og torden og afgjorde hurtigt 1. hs til hans fordel. I anden herresingle spillede Prüsse en tæt kamp – men på trods af at have være stort bagud i andet sæt vandt han kampen i to sæt (nogle der nævnte ”Rex Hunt on Tour”?). Desværre for holdet var der ikke flere sejre at komme efter i herresinglerne, dog var der god fight af især Brix i andet sæt af 4. hs, som han tabte 22-20.

Nu var det doublernes tur til at vende kampen – men desværre fortsatte Herlev dominansen på især damesiden, hvor de vandt begge damedoubler i to sæt. Det var dog ikke uden kamp – og især anden damedouble kunne med lidt mere held have fået mere ud af kampen. Holdkampen var derfor reelt afgjort inden herredoublerne, men herrerne viste god moral og vandt 2 ud af de 3 herredoubler. Det var meget tæt på at alle tre double blev vundet, for K og Fibs spillede en meget tæt kamp i første herredouble, der desværre blev tabt med 22-20 i tredje sæt. Brix og Prüsse vandt anden herredouble i to sæt, mens tredje herredouble med tilbagevendte Westrup og Ravn forholdvis sikkert vandt, på trods af at de måtte ud i tre sæt.

Holdkampen endte med et ærgerligt nedelag på 9-4.

”Fidusen” gik til Prüsse!