Kampreferat fra 1. holdets kamp hjemme 5. januar 2019

Den 5. januar spillede Slagelse hjemmekamp mod Charlottenlund. Det var den sidste kamp i grundspillet, og det var en meget vigtig kamp. Inden kampstart var alle klar over, at der skulle en sejr hjem til Slagelse. Første runde bestod af to mixer og 1. damesingle. De to mixer tabte vi desværre, men Zenia hev damesinglen hjem i to efter et meget tæt andet sæt på 22-20. 

Så var det 2. damesingle, 1. og 2. herresingle tur til at spille. Frederik har endnu ikke tabt en herresingle i denne sæson, og det var heller ikke tilfældet i dag, med en sejr i to sæt. 2. damesingle hev også en sejr hjem. I 2. herresingle fik Prüsse desværre en fiber i læggen i starten af andet sæt, men spillede videre og tabte tæt 22-24. Nu stod holdkampen 3-3 og de sidste to herresingler og 1. damedouble var i gang. Denne runde var desværre til Charlottenlunds fordel, da de to herresingler begge tabte tætte sæt, og det samme var tilfældet i damedoublen. Stillingen var nu 6-3, og vi skulle dermed vinde de resterende kampe for at hive en sejr hjem!

I 2. damedouble blev der spillet i tre sæt, men den endte til sidst til Slagelses fordel. Sidste runde bestod af de tre herredoubler. 1. og 2. herredouble tog begge en sejr i to sæt – selvom der var en fiber i 2. herredouble. 

Stillingen var nu 6-6 og vi manglede kun 3. herredouble, som var den afgørende kamp. De to rutinerede spillere Niclas og Nikolaj vandt i to sæt, og dermed var det Slagelse, der vandt 7-6, og der blev sikret 2 meget vigtige point til Slagelse. 

Kampens spiller blev Sofie