Motionsafdelingen (fra 18 år)

• Fællesspil
  • Banespil

Fællesspil

Mød op uden en makker i alle niveauer. Vi laver runder og forsøger at lave så jævnbyrdige kampe som muligt. Lær via spillet og få hjælp til nye metoder og tricks.

Fællesskabet bestemmer, hvordan træningen foregår – som udgangspunkt er det mest populære, at vi kun spiller kampe.

Krav: Du skal have spillet badminton før – Er du helt ny henviser vi til banespil.

Hvornår: Vi har 2 hold. Der spilles fra kl. 19.15 – 22.00 mandag i Ny Gymnasiehal eller fra kl. 19.30 – 22.00 onsdag i Slagelse-hallen. Ny gymnasiehal beliggende på Willemoesvej 2A.

Banespil

Benyt en bane og spil 2 eller 4 personer i udvalgte haller. Banespil og for dem der har en eller flere de ønsker at spille fast med. Alle spillere skal være medlem af Slagelse Badmintonklub – Sikringen for jer ved banespil er at i kender niveauet hos hinanden. Ved banespil får I stillet en bane til rådighed. Bolde og ketsjere skal du selv medbringe.

Besøg Slagelse Badmintonklubs motion og banespil på Facebook

VED SPØRGSMÅL KONTAKT JESPER DALL:  TLF. 20 41 76 29

Herudover har vi:

————————

Badminton er for ALLE!

Badminton er for nogle drømmen om at blive verdensmester, mens den for andre blot er en motionsfaktor.
Badmintontræning forbedrer din styrke og kondition, mens du træner koordination, balance og bevægelighed – også selvom du ikke bliver verdensmester

Så mød op til en prøvetræning, hvor der vil være fokus på at lære simple regler, bevægelse på en bane og ikke mindst det fysiske. Niveau har ingen betydning! Alle kan være med – det handler om at have det sjovt, imens vi lærer at spille badminton.

Sammen med klubben skal vi skabe endnu mere badmintonglæde, så nuværende spillere fastholdes og nye spillere kommer til.

Tilmelding skal foregå enten på mail til lbrixolsen21@gmail.com eller SMS på tlf. 5364 9437.

Opstart bliver tirsdag d. 28/8 kl. 20:00 i den nye Gymnasium Hal.