Motionsafdelingen (fra 18 år)

• Fællesspil
  • Banespil

Fællesspil

Mød op uden en makker i alle niveauer. Vi laver runder og forsøger at lave så jævnbyrdige kampe som muligt. Lær via spillet og få hjælp til nye metoder og tricks.

Fællesskabet bestemmer, hvordan træningen foregår – som udgangspunkt er det mest populære, at vi kun spiller kampe.

Krav: Du skal have spillet badminton før – Er du helt ny henviser vi til banespil.

Hvornår: Vi har 2 hold. Der spilles fra kl. 19.15 – 22.00 mandag i Ny Gymnasiehal eller fra kl. 19.30 – 22.00 onsdag i Slagelse-hallen. Ny gymnasiehal beliggende på Willemoesvej 2A.

Banespil

Benyt en bane og spil 2 eller 4 personer i udvalgte haller. Banespil og for dem der har en eller flere de ønsker at spille fast med. Alle spillere skal være medlem af Slagelse Badmintonklub – Sikringen for jer ved banespil er at i kender niveauet hos hinanden. Ved banespil får I stillet en bane til rådighed. Bolde og ketsjere skal du selv medbringe.

Besøg Slagelse Badmintonklubs motion og banespil på Facebook