Priser for sæson 2018-19. Priserne er pr. sæson/år.

Ungdom U9-U11, 2 træninger pr. uge 990 kr.
U13-U19, 2 træninger pr. uge 1.150 kr.
Forældre/barn 450 kr.
Specialtræning (udtagne spillere), 3. gang træning pr. uge 310 kr.
Senior Træning 2 gange pr. uge inkl. 2 t-shirts og 1 par shorts. 2.225 kr.
Veteran/motion Fællestræning 1.200 kr.
Voksenmotion 1.200 kr.
Banespil Slagelsehallen 1.600 kr.
Søndermarkshallen 1.200 kr.
Gymnasiumhallen 1.200 kr.
Licens (betales af spillerne samt seniorer der deltager i en af 2 øverste kredsserier Seniorer der er deltager i elite-turneringer eller i holdturneringen i Danmarksserien eller højere samt E-rækken for ungdom 350 kr.
Licens for øvrige spillere samt seniorer der deltager i en af 2 øverste kredsserier 100 kr.

Den normale spillesæson er fra ultimo august til medio juni. (dog bliver ungdomsholdene lagt sammen medio april – muligvis ikke samme dag og tid)

Der ydes ikke tilskud til stævner, lejrer, skoler, arrangementer, overnatnings- og fortæringsudgifter og fællesrejser.

Vi prioriterer holdkampe før stævner, hvis man er indkaldt hertil.

Vi betragter det som en selvfølge, at man stiller op i klubtøj til holdkampe og så vidt muligt til stævner. Hvis det ikke er muligt til stævner, må der ikke reklameres for øvrige mærker end øvrigt Forza tøj.

Vi bakker op omkring de frivillige kræfter, klubbens arbejde, holdsætninger, prioriteringer, hjælper som tæller, liniedommer, salg af lotteri, træningsfordeling, træningstilbud  osv.