Slagelse 2 – Brøndby Strand

Lørdag eftermiddag var det igen tid for topholdet i Serie 1, Slagelse 2, at spille fjerbold i Slagelse Hallen – dagens modstander var Brøndby Strand 1. Et hold som vi mente kunne blive en udfordrende modstander inden kampstart.

I første runde gav 1. mix ingen chancer til modstanderne for sejr, efter små 20 min. havde holdets ”morfar” og Lærke sikret en sikker sejr i to sæt. 2. mix måtte ud i tre sæt, hvor Julie og Claus fik mere og mere styr på deres modstandere i løbet af kampen og sejren kom i hus. De to damesingler blev delt med et sejr til hvert af holdene.

Herresinglerne kunne derfor gå på banen med en 3-1 føring i ryggen. Niels og Jonas i anden og tredje herresingle kæmpede lidt med spillet i første sæt, men begge vandt deres kampe i to sæt. Og Bo og Caspar gjorde begge det samme, så ingen slinger i valsen i denne runde for holdets herresingler.
Så med sejre i alle herresinglerne, var stillingen inden doublerne 7-1 til Slagelse.

Første damedouble måtte bruge tre sæt til sejr – en smule opstartsvanskeligheder, men med fight og lidt tænding, fik pigerne det vendt til sejr. I anden damedouble leverede pigerne en mindre god indsats, og tabte knebent i to sæt. Nu var det så herredoublernes tur til sejr. Både anden og tredje herredouble, blæste deres modstandere ud af banen. I den lidt ældre 1. herredouble måtte der kæmpes lidt mere for sejr i to sæt, men dog stadig i kontrol. Holdkampen sluttede efter en super holdindsats med 3 velfortjente point til Slagelse efter sejr på i alt 11-2.

Kampens spiller blev Lærke Olsen.

Næste kamp er en hjemmekamp mod Køge d. 16. november.