Sæsonens første udekamp

26-09-2022

Lørdag d. 24. september spillede Slagelses førstehold deres anden holdkamp i sæsonen i 2. division. Kampen skulle spilles på udebane mod Kolding. Holdet var så heldige, at få hjælp fra Cecilie Sentow til denne holdkamp. De første tre kampe var de to mixer og første damesingle. Det blev desværre ikke en god start for Slagelse, da de tre første kampe alle gik til Koldings fordel.

 

Derefter blev det tid til anden damesingle og første og anden herresingle. Slagelse tabte desværre både damesinglen og anden herresingle, men heldigvis hev Frederik en sejr hjem i første herresingle. Stillingen var nu 5-1 til Kolding. Derefter var det tid til de resterende 2 herresingler, hvor Slagelse desværre også tabte begge kampe. Stillingen var nu 7-1 til Koldings favør inden doublerne blev skudt i gang.

 

Først var det de to damedoubler som skulle på banerne, hvor 2. damedouble hev en sejr hjem efter en meget tæt og spændende kamp. Det blev dog desværre til et nederlag for Slagelses 1. damedouble. Stillingen var nu 9-2 til Kolding.

Til sidst var det tid til de tre herredoubler. Både første og anden herredouble vandt, men desværre tabte tredje herredouble. Kampen endte 9-4 til Kolding og Slagelse ligger lige nu nr. 6 i puljen

 

Næste holdkamp er på hjemmebane i Slagelse Hallen d. 8. oktober mod abc Aalborg kl. 13:00.

 

Kampens spiller blev Frederik.