Genoptagelse af træning for ungdomsspillere i Slagelse Badminton Klub

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at vi genoptager træning for ungdomsspillere i Slagelse Badminton Klub.

Træningen vil være anderledes end normalt og knapt så meget brug af ketcher – MEN, vi skal i gang…..

Vi starter onsdag den 10. marts og vil kører 2 hold:

• Kl. 16.00 – 16.45 U9 og U11
  • Kl. 17.00 – 17.45 U13 og U15

Der kan blive byttet rundt eller ønskes, hvis der er behov.

Træningen foregår på Frederikshøj, i rammerne om den gamle friluftsscene.

Der er ikke brug for ketcher, til gengæld et godt humør og masse af energi.

Træningen vil være en kombination af styrke, udholdenhed, kondition, benarbejde og masser af socialt samvær – På afstand.

Vi skal nok sørge for i ikke kommer til at fryse, men klæd jer på i forhold til vejret.

Tilmelding skal ske på SMS til Frederik Fibiger på mobil: 4251 2105 senest mandag den 8. marts kl. 18.00. Tilmeldingen sker som først til mølle, som følge af forsamlingsforbuddet

Der vil efterfølgende blive postet holdlister på facebook – Gruppen for ”Slagelse Badminton Ungdom”, som i alle gerne må følge for at få løbende informationer fra Slagelse Badminton Klub Ungdom.

Link https://www.facebook.com/groups/2377247529153811/?notif_id=1614871085489295&notif_t=group_admin&ref=notifKLIK

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen.

Covid-19:

Grundet restriktionerne bliver alle hold med max 23 spillere, der vil være sprit og vi holder afstand.

Det er vigtigt for Slagelse Badminton Klub at bakke op om myndighedernes anvisninger.

Forældre sætter af og henter ved indgangen – ingen forældre i området.

Vi beklager hvis vi har fået sendt mailen til nogen som ikke skal have den

Med hilsner fra hele Slagelse Badminton Klub