Spillerne får større ansvar

Uddrag af Sjællandske 16. maj 2019

I sidste sæson havde Slagelse Badmintonklub både Thomas Vitting og Simon Kamper som trænere, men efter sommerferien står sidstnævnte alene med ansvaret i 3. divisionsklubben.

Simon Kamper er dog også træner for Valby-klubben SAIF, der ligeledes spiller i 3. division, og da han ikke kan være to steder på én gang, må spillerne give et nap med i Slagelse og tage større ansvar.

– Vi har gjort det sådan, at jeg står for træningen én gang om ugen, og så har nogle af vores stærke spillere som Morten Prüsse-Nielsen, Frederik Fibiger, Mads Kristensen, og Niclas Ravn lovet at lave noget den anden gang – efter mine anvisninger, siger Simon Kamper.

– Det er noget spillerne har ønsket at prøve, og jeg er sikker på, at den løsning bliver rigtig god.

Også i forbindelse med holdkampene, kan der blive ekstra brug for, at spillerne coacher hinanden, for Simon Kamper er kontraktligt forpligtet til at være til stede ved SAIF’s kampe.

– Hvis der er mulighed for det, er jeg der også, når Slagelse spiller. Ellers er der heldigvis nogle spillere, som er gamle i gårde, og i det hele taget har vi en trup af spillere, der er gode til at hjælpe hinanden, siger Simon Kamper.

Den nye sæson starter med opstartstræning lørdag den 17. august.