Opstartslejr for seniorerne

Så blev forberedelserne til den spændende sæson for seniorerne for alvor skudt igang med opstartslejren i Slagelse Hallen, som siden sidste sæson har fået skiftet gulvet – så det nu minder om en ren badmintonhal.

Der var et stort fremmøde med kun et par afbud, så allerede fra start emmede hallen af energi. De førstpar timer stod på diverse slagøvelser under kyndig ledelse af Simon. Her blev virkelig gået til stålet og spillerne fik lov til at se alle banernes hjørner. Sidst på træningssessionen begyndte nogle spillere dog at se frem til frokosten, så der kunne tankes lidt energi igen.

I forbindelse med frokosten blev sæsonens første spillermøde afholdt, sæsonplanen for træningerne blev gennemgået og der blev afholdt ”valg” til festudvalget. Det blev en tæt gyser, men da de sidste stemmer blev opgjort, var det fortjente sejre til Claus, Jonas og Julie.  

Efter det nervepirrende valg var der brug for frisk luft, så løbeskoene blev snørret og spillerne sendt ud på en lille luntetur for at få løsnet op, blev kroppen klar til en omgang slagtræning igen. Her fik alle lov til at røre en hulens masse fjerbolde, og der blev svedt igennem på alle baner – bedst karakteriseret ved Vestrup, hvor sveden begyndte at løbe ud af skoene.

Dagens fysiske program blev rundet af med et par timers runder, hvor diverse konstallationer blev afprøvet. Og da de sidste spillere havde meldt udsolgt, var det tid til et velfortjent bad inden aftensmaden, som bestod af en omgang pizza krydret med lidt socialt hygge.

En stor tak skal der lyde til Mette (Caspers mor) for de lækre kager og til Signe for småkagerne. Det var dejligt at alle spillere havde mulighed for at få et lille skud ”doping” i løbet af dagen!