Kampreferater fra seniorholdenes 1. runde

Slagelse 1 – OBK 3

Ny sæson, nyt point system, ny modstandere og spændte maver.

Første holdkamp for Slagelses bedste seniorer var fyldt med mange uforudsigelige elementer. Der er implementeret et nyt point system for den kommende sæson, hvor hver enkelt kamp gælder og giver point. Dertil er alle modstandere nye og derfor er kendskab til modstanderne også mindre end de forrige sæsoner. Derfor var der også flere, som ikke rigtig vidste, hvad man skulle forvente i sæsonens første hjemmekamp mod Odense 3.

Kampen startede forrygende for hjemmeholdet, som startede med at vinde begge mixer og begge damesingler. Absolut ikke et scenarier, som Slagelse var vant til. Alle 4 kampe blev vundet komfortabelt i 2 sæt, hvor der samtidig var comeback til Maja Bech efter en sæson på sidelinjen grundet graviditet.

Dermed havde Slagelse allerede scoret 4 point og herresinglerne kunne afgøre kampen til Slagelses fordel, hvis alle 4 blev vundet. 1. og 3. herresingle blev vundet klart, hvorimod 2. og 4. herresingler ikke ramte dagsformen og måtte se sig slået. Dermed var stillingen 6-2 til Slagelse inden de rene doubler skulle afgøre holdkampen. Begge damedoubler vandt deres kampe stort og uden større besvær. Kampen var vundet med en føring på 8-2, hvor de resterende 3 herredoubler skulle sikre de ekstra point. Alle 3 herredoubler spillede under niveau, men vandt dog stadig i 2 sæt. Samlet sluttede holdkampen 11-2 til Slagelse. En kamp uden 3 sætskampe.

Kampens spiller blev Rasmus Brix. Om det var medlidenhed fra de andre spillere eller om ”Brix” havde bestukket sig til titlen står uvist hen.

Næste kamp er en smuttur til Århus mod Viby J 2

Slagelse 2 – Solrød Strand 6

Sæsonens første holdkamp, og så på hjemmebane og lige efter første holdet, det var perfekt. Det blev dog en lidt mærkelig start, da en modstander desværre bliver skadet under opvarmningen og der er tvivl om han kan spille. Men kampen starter og alle mand stiller op. Allerede i første runde er kampene tætte. Desværre må Solrød spilleren i 2. mix trække sig og stillingen er derfor 1-0. Kampene er tætte og efter første runde er resultatet 2-2. Så skal de fire herresingler i gang. Alle fire herresingler er tætte og der bliver kæmpet godt, men de taber desværre og Solrød fører nu 6-2. Damedoublerne spiller nogle tætte og hårde kampe og vinder begge i 3 sæt og stillingen er nu 6-4 til Solrød inden herredoublerne. Anden herredouble vinder så uden kamp, da modstanderen var skadet og holdkampen er igen helt tæt med en føring på 6-5 til Solrød. 1. herredouble spiller en rigtig god kamp og vinder og kampen står 6-6 og det hele skal nu afgøres i den sidste kamp, nemlig 3 herredouble. Igen bliver der spillet en tæt kamp, som skal i tre sæt og trejde sæt må endda ud i ombolde for at finde en vinder. Desværre taber 3. herredouble 25-27 i trejde sæt og Solrød Strand løber med sejren på 7-6. Der var mange tætte kampe og syv ud af de elleve spillede kampe var i tre sæt, så alle kæmpede til det sidste.

Kampens spiller blev Annie Pock som debuterede som Slagelsespiller.