Viby J. 2 – Slagelse 1

Det var blevet tid til årets første udebanekamp, hvor Slagelse skulle op imod Viby J. Kampen bød på debut i slagelsetrøjen til Mads Madsen.

Holdkampen startede med stor spænding i mix doublerne, da begge kampe var tætte tre sæts kampe. Slagelse formåede at vinde begge kampe. Knap så meget spænding var der i damesinglerne, hvor Sofie og Zenia begge vinder sikkert. Stillingen var derfor 4-0 til Slagelse, og skabte derfor et godt udgangspunkt for resten af holdkampen.

Så blev der herresinglernes tur. De fire herresingler gik ikke til Slagelse fordel, da der kun blev vundet 1 ud af 4 kampe. Herefter var holdkampen mere åben med en stilling på 5-3 til Slagelse.

Det var nu blevet tid til at spille doublerne, og her skulle vindes mindst to kampe for at sejren gik til Slagelse. 1. damedouble tabte desværre deres kamp, mens 2. damedouble hev en sikker sejr hjem.

Derefter kom de tre herredoubler på banen, hvor Slagelse skulle vinde mindst en kamp for at sikre sejren. 1. og 2. herredouble var to spændingsfyldte kampe, da begge kampe gik i tre sæt. Rutineret formåede begge doubler at hive sejrene hjem. Knap så godt gik det for 3. herredouble som tabte. Dermed var holdkampen vundet 8-5, og Slagelse ligger på en delt førsteplads efter de to første runder.

Kampens spiller blev Frederik

Næste kamp er en endnu en smuttur til det jyske, når holdet møder Horsens.

En stor tak til de tilskuere, som tog den lange vej for at støtte holdet, samt vores sponsorer og samarbejdspartnere.