Horsens 1 – Slagelse 1

Efter sidste rundes sejr i 3. division over Viby var det endnu engang blevet tid til en udebanetur til det jyske – denne gang for at møde rækkens nr. 3 Horsens.

Der var set frem til opgøret med stor spænding, da Horsens ligesom os havde vundet deres to første holdkampe. Om det var den ekstra spænding eller bare fuld koncentration der prægende holdet skal være usagt, men holdet kom flyvende ud til opgøret og mixerne og damesinglerne levnede ikke Horsens nogen chancer og vandt alle klart i 2 sæt. En bedre start på opgøret kunne holdet ikke have drømt om.

Mere spænding blev der til gengæld i herresinglerne. Her lignede det til sidst i andet sæt nederlag til 1. og 2. herresingle, men de ville ikke stå tilbage for mixerne og damesinglerne og fik begge kæmpet sig tilbage og fik kampene ud i et tredje og afgørende sæt. Og her trak både Frederik og Prüsse sig sejrrigt ud af kampene. Især Frederiks sejr mod den tidligere topspiller Peter Mikkelsen var imponerende! Samtidig havde Westrup også vundet 3. herresingle efter en smule startvanskeligheder. Så stillingen var nu 7-0 til Slagelse. Desværre formåede Niclas ikke at vinde 4. herresingle på trods af god fight i 3 sæt.

Så nu var det doublerne tur til at sikre de 3 bonuspoint. Og der var aldrig tvivl om, at Slagelse skulle have de tre point med hjem til Sjælland – faktisk var der ikke meget spænding i doublerne, som alle blev vundet i to sæt.

Holdkampen endte med en knusende sikker sejr på 12-1 og derfor indtager holdet nu 1. pladsen i puljen.

Kampens spiller blev Prüsse.

Efter to udebaneture er næste kamp en hjemmekamp mod Nr. Lyndelse d. 26. oktober.