Badminton Roskilde 3 – Slagelse 2

Efter en god sejr i sidste runde over Ringsted, var turen kommet til det nok svageste hold i gruppen, men på udebane og med kampstart kl.17 og så kan alt ske.Der var ikke meget plads til opvarmning i Himmelev hallen, men hele holdet var enige om at komme godt fra start på de 3 baner der var til rådighed.

Der var lidt mange fejl i 2. mix og 1. DS, men det slog ikke Slagelsespillerne ud af kurs og efter de første 3 kampe stod det 3-0 til Slagelse.

Efter de næste 3 kampe var føringen blevet til 5-1 til Slagelse. 2. HS og 2. DS vandt meget sikkert og var deres modspillere overlegne, mens 1. HS aldrig rigtig fandt banen og tabte i 2 tætte sæt. Herefter spillede Claus Jensen, som ellers spiller mix normalt, 3. HS og taber desværre i to tætte sæt. Caspar Møldum vinder en flot 4. HS og i de følgende doubler er der aldrig rigtig tvivl om udfaldet trods to 3 sæts kampe. Holdet så sig ikke tilbage og vandtresten af kampene i sikker stil.

Det bliver til en flot samlet sejr på 11-2.

Kampens spiller blev Niels Olsen efter to meget overlegne sejre.

Næste kamp er en hjemmekamp mod Brøndby Strand d. 26. oktober.