Slagelse 1 – Nr. Lyndelse

Slagelses 1. hold tog imod Nr. Lyndelse fra Fyn i grundspillets fjerde kamp. Der var budt på et opgør mellem to klubber i hver sin ende af tabellen. Grundet Slagelse topplacering var forventningerne også en sejr på hjemmebane trods respekt for modstanderen.

Udeholdets mix-doubler havde ikke tabt en kamp i sæsonens første tre holdkampe, det samme havde Slagelses mix-doubler heller ikke, så der var kamp til stregen fra start.1.mix double med Laura og Mads var klar fra start og havde styr på modstanderne og vandt deres kamp med 21-17 og 21-11. Anderledes var det i 2. mix med Rasmus og Maja, da de havde svært ved at styre de hurtige bolde i første sæt. Andet sæt blev der mere kamp om sejren, men det var desværre ikke nok og kampen sluttede 14-21 og 19-21.

Damesinglerne, Zenia og Sofie, havde styr på deres modstandere og vandt begge i to sikre sæt.

Så var det blevet tid til herresinglerne. 1. herresingle, Frederik, var storfavorit inden han gik på banen, men kampen blev sværere end forventet grundet sygdom op til holdkampen og en godt kæmpende modstander. Kampen endte alligevel med en sejr på 21-10, 21-23 og 21-13.  2. og 3. herresingle med Morten og Nikolaj viste overordnet godt spil og de vandt begge i to sikre sæt. 4. herresingle med Niclas måtte ud i en længere kamp for at hive sejren i hus, hvilket ikke var noget problem grundet en god grundform. I tredje sæt spillede Niclas skarpt og fik styr på modstanderen og ved 18-11 fik modstanderen en fiber i læggen, og så var sejren i hus med to hurtige point til 21-11. Fire singlesejre var over forventning og den samlede sejr var allerede i hus med en føring på 7-1.

Men da alle kampe tæller i pointstillingen, så fortsatte vinderinstinktet hos slagelsespillerne. Damedoublerne fortsatte takterne fra singlerne og gjorde rent bord med klare sejre i to sæt med cifrene 21-10 / 21-10 og 21-6 / 21-11.

Grundet udeholdets 4. herresingle fik en skade til sidst i singlen, valgte de ikke at spille 3. herredouble, hvorfor Niclas og Nikolaj fortsatte med at være ubesejrede i denne sæson – stærkt gået. 1. herredouble med Frederik og Mads fortsatte deres gode spil og levnede ikke modstanderne mange chancer og vandt med cifrene 21-14 og 21-16. 2. herredouble med Rasmus og Morten viste i perioder rigtig godt spil, men det var desværre ikke nok til at hive sejren hjem, og de tabte 20-22, 21-15 og 17-21.

Alt i alt var det en rigtig god holdpræstation, hvor alle var fuldt fokuserede og bidragede til den samlede sejr på 11-2. Slagelse indtager stadig 1. pladsen i puljen og i næste kamp drager holdet mod Kolding til topbrag.

Kampens spiller blev Niclas.