3. division: Kolding-Slagelse

Slagelses 1. hold tog endnu en tur over Storebæltsbroen for at spille topopgør mod Kolding. Der var med spænding set frem til et tæt opgør, hvor det var de små marginaler der kunne komme til at gøre udslaget. Til denne rundes kamp var der foretaget et par ændringer på holdet pga. nogle afbud.

1.mix double med Laura og Mads var klar fra start og havde styr på modstanderne og vandt deres kamp med 21-16 og 21-12. På banen ved siden af  spillede 2. mix med Rasmus og debuterende Annie, hvor der efter lidt startvanskeligheder for den nye konstallation, kom mere og mere styr på spillet og kampen blev vundet i to sæt med 22-20 og 21-16. Damesinglerne, Zenia og Sofie, havde ikke tabt en single i de først 4 holdkampe, men desværre løb de begge ind i nederlag i hhv. 2 og 3 sæt.

Så var det blevet tid til herresinglerne. 1. herresingle, Frederik, kom blændende fra start og vandt hurtigt første sæt med 21-8, om den store sætsejr blev en sovepude vides ikke, men andet sæt blev tabt med 19-21. I tredje sæt var Frederik dog tilbage på sporet og sejrede med 21-11. 2. og 3. herresingle med Morten og Nikolaj kunne dog ikke følge trop og tabte, hvor især nederlaget i 3 hs. var bittert da der blev misset et par sætbolde i første sæt, men desværre blev kampen tabt i tre sæt.

4. herresingle gav debut til Bo, som måtte ud i en længere kamp for at hive sejren i hus. Kampen bølgede frem og tilbage og blev først afgjort efter en nervepirrende afslutning i tredjesæt, hvor Bo holdt nerverne i ro og tog sejren med 21-19. Så inden doublerne var stillingen 4-4.

Damedoublerne, som i de første spillerunder havde vundet 7 ud af 8 kampe, måtte begge forlade banerne med nederlag i bagagen. Det var dog ikke uden kamp og især 2. damedouble havde muligheden for sejr, men desværre blev en 18-16 føring sat over styr i tredje sæt.
1. herredouble med Frederik og Mads lagde godt fra land og tog første sæt med 21-11, men derefter gik luften desværre ud af ballonen og de tabte de følgende to sæt med 15 og 17 og måtte for første gang i sæsonen forlade banen som den tabende part. Nederlaget betød at sejren i holdkampen ikke længere var en mulighed bagud nu med 7-4. 2. herredouble med Rasmus og Morten viste godt spil og levnede ikke modstanderne mange chancer og vandt med cifrene 21-14 og 21-13.

Så var det op til Bo og Nikolaj at pynte yderligere på resultatet, men efter et tæt første sæt, som uheldigvis blev tabt 21-19, var der ikke tvivl om ufaldet i andet sæt som gik til Koldingparret med 21-14.

Alt i alt endte opgøret med et nederlag på 8-5, hvor der dog var enighed i truppen om, at der generelt havde været tale om en kollektiv offday – Så vi må op på hesten igen og se frem mod næste runde.
Slagelse indtager dog stadig 1. pladsen i puljen og i næste kamp venter endnu en topkamp hjemme mod Esbjerg.

Kampens spiller blev Bo .