Slagelse 1 – Esbjerg

Slagelse Badminton Klub sikrede sig førstepladsen for året. Det skete på hjemmebane, hvor Slagelses første hold tog imod Esbjerg i den sidste holdkamp inden julepausen.

Med et slutresultat på 10-3 til Slagelse, udløste det nok point til at holde Kolding på andenpladsen, og med blot en runde tilbage i grundspillet et rigtigt godt udgangspunkt for sidste runde. 

Damerne for Slagelse har i år leveret mange sejre. Dog kneb det lidt i første runde af holdkampen, hvor hjemmeholdet måtte give fortabt i to kampe til Esbjerg. Slagelse taber 1. DS og 1. mixdouble i to tætte kampe, men vendte stærkt tilbage og vandt 2. DS og 2. mixdouble med Rasmus Brix og Maja Bech. Dermed stod kampen 2-2 inden herresinglerne starter.

Frederik Fibiger har gjort det til en tradition at vinde 1. HS, hvilket han også sikkert vinder denne gang. Ligeledes gav Morten Prüsse og Westrup sejre til Slagelse i hhv. 2. HS og 3. HS. Desværre måtte Ravn se sig slået i 4. HS Efter en vellykket runde stod det nu 5-3 til Slagelse.

Ofte har Slagelse stået stærkt i doublerne, og denne dag var ingen undtagelse. Doublerne i holdkampen blev en ensidig affære og der var ikke meget slinger i valsen fra damedoublerne som kunne sætte to point på tavlen. Herredoublerne leverede ligeså en fuld række med tre point. Holdkampen sluttede derfor 10-3, og Slagelse kunne fortjent holde en god julefrokost.

Kampens spiller blev Westrup .