Kirke Hyllinge-Skibby – Slagelse 2

2. Holdet skulle i den sidste runde af slutspillet spille mod topholdet Kirke Hyllinge Skibby i en kamp, hvor der kunne spilles frit, da holdet uanset udfaldet, ville slutte på 4. pladsen og dermed en tur i oprykningsspillet.

Selve holdkampen blev spillet på 4 baner og holdet kom godt fra start, da Louise hurtigt vandt hendes damesingle. De 2 mixer havde vundet 1. sæt og Jose havde vundet 2. sæt, men fra det tdispunkt vendte lykken desværre. Alle tre kampe blev tabt i tre sæt og efter første runde var holdet derfor bagud 3-1. Herefter var der herresinglernes tur, men om det var luft i lungerne der manglende eller bare de berømte små marginaler vides ikke, men alle 4 singler blev tabt, hvor to af dem var i tre sæt. Inden doublerne var stillingen derfor lidt misvisende 7-1, i en ellers tæt holdkamp. Doublerne var også tætte og tre af dem var i tre sæt, men igen var det Kirke Hyllinge Skibby, der trak det længste strå. Holdkampen endte derfor med et stort nederlag på 12-1 i en ellers tæt holdkamp, somvarede 2,5 time og havde 8 tre sæts kampe.

Kampens spiller blev Claus