Varde – Slagelse 1

Den 11. januar 2020 blev sæsonens sidste holdkamp i grundspillet i 3. division spillet, hvor Slagelses førstehold havde taget turen til Varde.

Kampen blev spillet på fire baner, og efter første runde var stillingen 3-1 til Slagelses favør, da de to mixer og første damesingle sikrede Slagelse 3 sejre. Desværre tabte anden damesingle. I anden runde var der fire herresingler på banerne. Her tabte Frederik overraskende sin første single i denne sæson. Varde tog desværre også sejren i fjerde herresingle, men heldigvis vandt både Westrup og Niclas deres kampe. Nu var stillingen 5-3 til Slagelse og de to damedoubler skulle nu på banen.

Desværre måtte første damedouble se sig slået, hvorimod anden damedouble hev en sejr hjem i to sæt, efter god og engageret coaching i andet sæt af Brian K. Stillingen var nu 6-4 til Slagelse. De tre herredoubler blev nu sat i gang. Både første og anden herredouble vandt sikkert i to sæt. Tredje herredouble måtte ud i tre sæt, men Bo og Brix gav Slagelse den sidste sejr. Kampen endte 9-4 til Slagelse. Dermed slutter Slagelse som nr. 2 i grundspillet i 3. divison, kun en enkelt individuel sejr fra første pladsen og kan nu se frem til et spændende oprykningsspil til 2. division.

Kampens spiller blev Sofie