Slagelse 1 – ABC Aalborg

I årets første hjemmekamp tog førsteholdet imod ABC Aalborg. Vi vidste ikke rigtig hvad vi kunne forvente andet end at hver kamp talte.

Slagelse vandt begge mixer – 2. mix i overbevisende stil, hvorimod 1. mix måtte ud i en længere 3 sætskamp, hvor vi heldigvis trak det længste strå.

Sofie var igen i 1. damesingle og hun vidste på forhånd det godt kunne blive en svær kamp, som desværre endte med en nederlag – men hun gav bestemt ikke op og var tæt på at levere et comeback.

Annie var i 2. damesingle og hun måtte desværre også se sig slået. Stillingen var nu 2-2. I herresinglerne trak ABC Aalborg det længste strå og vandt 3 ud af 4 kampe. Kun Frederik Fibiger nappede sin single.

Damedoublerne blev delt, hvor Annie og Maja vandt 1. DD i en sand gyser med 29-27 i tredje sæt, desværre tabte Sofie og Laura deres DD i 3 sæt.

Så kom turen til HD’erne. Vi vinder 1. Og 3. HD. 1 HD vinder i to sæt, hvorimod 3 HD måtte kæmpe et sæt mere og nappe sejren efter tre sæt. 2 HD tabte desværre deres kamp i to sæt.

Samlet set taber vi desværre holdkampen 7-6. Kampens spiller blev Mads.