Slagelse 1 – Højbjerg

Så blev det tid til sæsonens sidste hjemmekamp for Slagelse Badminton Klubs 1. hold. Denne gang skulle holdet møde topholdet i puljen – nemlig Højbjerg. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en meget svær kamp både fordi Højbjerg er et hold med mange rigtige gode spillere samt Slagelse har været plaget af skader på det seneste. Vi gik ind til kampen med godt gåpåmod og optimisme.

Første mixdouble var oppe imod et rigtig godt par, og tabte i to sæt. Anden mixdouble var ude i et meget spændende og tæt opgør, som desværre endte 22-20 til Højbjerg i tredje sæt. Det var herefter de to damesinglers tur, og de imponerede begge med to sejre i to sæt. Stillingen var nu 2-2 efter de første fire kampe.

Herefter var det herresinglernes tur til at vise, hvad de kunne. Det blev desværre kun til én sejr, som var første herresingle. Stillingen var nu 5-3 til Højbjerg. Der skulle dermed være en sejr i en af de to damedoubler for at undgå, at holdkampen var tabt. Desværre lykkedes det ikke for de to damedoubler at vinde, da de var oppe imod to meget stærke par, og holdkampen var dermed tabt.

Herredoublerne skulle herefter i aktion, hvor de skulle prøve at få nogle flere til Slagelse, som kunne give en bedre chance for oprykning til 2. division. Det blev til to sejre efter første og tredje herredouble vandt overbevisende. Det blev desværre til et nederlag i anden herredouble. Dermed endte holdkampen 8-5 til Højbjerg, og Slagelse ligger nu nummer fem i oprykningsspillet med en kamp tilbage. Chancen for at rykke i 2. division er derfor minimeret.

Kampens spiller blev Frederik Fibiger.