Slagelse 1 – OBK 3

Tirsdag den 8. september var det tid til årets første holdkamp for Slagelses 3. divisions hold. Holdet skulle spille mod Odense på udebane.

De første fire kampe der skulle spilles, var to mixer og to damesingler. De to mixer gik begge i tre sæt, men begge kampe endte desværre til Odenses fordel. Begge damesingler hev en sejr hjem og udlignede dermed holdkampen til 2-2.

Det var nu tid til de fire herresingler. Første og anden herresingle vandt begge i to sæt. Tredje og fjerde herresingle måtte ud i to lange tresættere og her hev Odense desværre begge sejre hjem. Holdkampen stod nu 4-4.

Det var nu tid til doublerne, hvor første damedouble desværre tabte i en meget tæt tresætter. Anden damedouble vandt i to sæt, og udlignede derfor holdkampen til 5-5 inden de sidste tre herredoubler.

Første herredouble vandt sikkert i to sæt, og Slagelse var dermed kun en kamp fra at tage sejren i holdkampen. Tredje herredouble vandt også sikkert i to sæt, og sejren var derfor hjemme, da stillingen var 7-5 til Slagelse. Anden herredouble gik i tre sæt. Tredje sæt var meget tæt og spændende. Slagelse-spillerne var bagud 20-18 i tredje sæt, men fik udlignet til 20-20, inden de kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med 22-20 efter tre gode server fra Westrup.

Dermed vandt Slagelse 8-5 og sikrede sig 3 ekstra point til grundspillet i 3. division.

Kampens spiller blev Sofie.

Næste kamp er en hjemmekamp mod oprykkerne fra Dalum-Hjallese