Slagelse 1 – Dybbøl

Så var det blevet tid til sæsonens anden hjemmekamp, hvor der skulle følges op 13-0 sejren mod Dalum-Hjallese. Kampen  var mod endnu en oprykker i form af Dybbøl.

Lad det være sagt med det samme, det blev en holdkamp uden den store spænding – der var decideret klasseforskel på holdene.
I første runde var det de to mixer og 1. damesingle, der skulle i aktion. De blev alle vundet af Slagelsespillerne med med de sikre cifre 21-9 og 21-10 (1. mix), 21-17 og 21-4 (2. mix) og 21-5 og 21-7 (1. damesingle).

Efterfølgende var det 2. damesingle og 1. og 2. herresingles tur til at komme i aktion. Her var der ligesom i første runde ingen tvivl om udfaldet, og modstanderne fik kun samlet hhv. 28, 10 og 16 point sammen i kampene. De sidste to herresingler var der lidt mere spil og spænding i, uden dog at det blev rigtig spændende. De resulterede også i to sejre til Slagelse. Stillingen inden doublerne var nu 8-0 til Slagelse.
Det var nu tid til doublerne, hvor den ensidige forestilling fortsatte med stensikre to-sæts sejre i alle kampene.

Dermed vandt Slagelse 13-0 for anden kamp i træk og sikrede sig yderligere 16 point til grundspillet i 3. division.

Kampens spiller blev Morten.

Næste kamp er en udekamp mod Nr. Lyndelse.