Slagelse 2 – Vordingborg 2

2. holdet skulle på hjemmebane i tredje runde møde Vordingborg 2, som lå nummer tre inden holdrunden. Fra starten var vi klar over at det kunne blive en svær kamp og der skulle kæmpes. Der var da også nogle tætte kampe indimellem, men der var også nogle kampe hvor det lignede en leg, hvor modstanderen ikke fik så mange point.

Der blev spillet på fire baner, første runde begyndte med 1. mix med Annie og Morten, som kæmpede en brag kamp i første sæt men måtte se sig slået med 20-22. Dette forhindrede dem ikke i at sætte farten mere op, som resulterede i at de vandt i 3 sæt. 2. mix med Signe og Claus skulle der også lidt opvarmning til i første sæt, men de vinder i to sæt. 1 damesingle er nået af en gyser fra starten af, Josefine kæmper og vinder første sæt 23-21. Andet sæt bliver der også kæmpet, men det virkede til at der ikke var så meget mere at komme efter. I tredje sæt kommer der lidt flere point på tavlen, men det er desværre ikke nok, og Josefine taber. 2. damesingle er dog heller ikke en leg fra starten af, men Louise vinder i to sæt.
Efter første runde står det 3-1.

Alle herrer vinder deres singler, nogle af dem lidt tættere end andre. Bo kom ikke godt fra start og taber første sæt, men herefter var han varm og vinder de næste to sæt. Så blev det tid til damedoublerne, og der var ikke meget modstand at få, så det blev hurtigt herrernes tur til at komme på banen. Der var heller ikke meget modstand at hente i 1. og 3. herredouble. Det virkede til at Claus og Morten havde en hyggekamp hvor de vandt 21-9 og 21-9, der kom ikke meget sved på panden i den kamp. Så manglede vi bare at få 2. herredouble hjem, som så ud til at kunne blive en tæt kamp efter første sæt, som modstanderne vinder 22-24, men det skulle vise sig at Jonas og Tommy fandt melodien og kunne vinde kampen i tre sæt.
Kampen endte 12-1 til Slagelse og vi ligger nu nr. 1 med 9 point.

Kampens spiller blev Signe.

Næste holdkamp er udekamp den 24. oktober mod Næstved/Herlufsholm , som pt. ligger nr. 3 i puljen.