COVID-19 opdatering den 25. oktober 2020

Kære alle,

Fra mandag d. 26 oktober og 4 uger frem er forsamlingsforbuddet strammet yderligere, således at der for alle over 21 år maksimalt må samles 10 personer på et sted. På nuværende tidspunkt betyder dette at, vi indtil videre er nødsaget til at aflyse al træning for seniorer og motionister, samt banespil. Vi afventer dog yderligere information vedrørende de nye retningslinjer om det er muligt at opdele hallen. Opdaterede retningslinjerne forventer vi, at få information om en af de nærmeste dage.

Se endvidere retningslinjer udarbejdet af Badminton Danmark

https://badminton.dk/2020/10/24/nye-restriktioner-fra-mandag-weekendens-aktiviteter-kan-fortsaette-som-planlagt/

For ungdom gælder at træningen fortsat kan afvikles, såfremt der under 50 personer til stede. Dog skal der bæres mundbind for alle over 12 år. Dette gælder i det offentlige rum, hvorfor der skal bruges mundbind ind i hallen og til man er klar til at spille. Mundbind skal også bruges, når træningen er stoppet og ud af hallen.

Dernæst opfordres det fortsat til, at man er omklædt hjemmefra, har fyldt drikkedunken, holder afstand og bruger håndsprit.

Vi vil løbende opdatere med de nyeste retningslinjer her på siden.

Mvh bestyrelsen