Slagelse 1 – Nr. Lyndelse

Efter Mette Frederiksens udmelding fredag aften gjorde 1. holdet klar til deres sidste kamp indenfor nærmeste fremtid og Nr. Lyndelse stod for skud.

Første runde spiller mixerne og damesinglerne. Mixerne bliver en tættere affære, som desværre ender i et nederlag for 1. mix, mens 2. mix må ud i ombolde i andet sæt for at sikre sejren. Damesinglerne viser stor selvdisciplin og begge vindes sikkert i to sæt.

Anden runde bliver herresinglerne sat igang. Også her viser særligt 1. og 2. herresingle sig fra bedste side og afgør hurtigt deres kampe i to sæt. I 3. herresingle kæmpede Morten med at finde rytmen, men finder den i løbet af kampen og vinder også sin kamp i to sæt. Sidste herresingle kæmpede bragt, men måtte ud i 3 sæt, hvor Niclas trak sig sejrrigt ud.

Tredje runde byder på 2 gode damedoubler. 1. damedouble vinder en tæt sejr i to sæt, mens det bliver noget mere spændende i 2. damedouble som skal ud i 3 sæt for at afgøre kampen til Slagelses fordel.

Sidst spilles de tre herredoubler. Her bliver der gået godt til den og med god gejst vinder 1 herredouble deres kamp i to sæt, mens både 2 og 3 herredouble må ud i 3 sæt. 2. herredouble taber desværre 3. sæt tæt efter god fight og indsats, mens 3. herredouble trækker sejrrigt i land i 3. sæt.
Holdkampen vindes af Slagelse 11:2, som derved forstærker førsteplads i puljen.

Kampens spiller blev Zenia Sentow.

Næste kamp er ”formentlig” mod Esbjerg på udebane i december – da næste rundes kamp mod Team Fyn er ramt af forsamlingsforbudet.