COVID-19 opdatering

OPDATERET 24. februar 2021: lukningen er pga. de opdaterede restriktioner forlænget til den 6. april .

Vi lukker alle aktiviteter ned fra og med onsdag den 9. december og indtil 7.  februar 2021.

Center for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune har meddelt følgende:

Regeringen har i dag meldt skærpede restriktioner  ud, og det får følgende betydning for kultur- og fritidslivet i Slagelse Kommune:

•Steder, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, skal fra onsdag den 9. december og frem til og med søndag den 3. januar holde indendørs arealer/faciliteter lukket for offentligheden.

Det vil sige, at fx idrætshaller, svømmehaller, trænings- og fitnesscentre og
foreningslokaler/klubhuse skal holde lukket i perioden. Omklædningsrum og toiletter vil også være lukkede.

Nedlukningen vil blive forlænget i takt med at myndighederne opdaterer retningslinjerne. Følg med her på hjemmesiden og følg med på afdelingernes Facebook sider.