Opdatering vedrørende kontingent 2020/21

Vi håber at i alle har haft en god jul og et godt nytår i disse lidt specielle tider.

Vi har igår d. 11.1.2021 sendt kontingentopkrævninger ud for sæsonen 2020/2021(august 2020 til maj 2021), som er normal procedurer i forbindelse med en normal sæson. Vi er klar over at denne sæson på ingen måde er normal, da Corona har påvirket sæsonen meget. På nuværende tidspunkt lukkede vi ned for al ungdomstræning i starten af december og pt. er der lukket til og med d. 17 januar 2021.

De nuværende restriktioner forventes dog at blive forlænget. Fra bestyrelsen side kan vi ikke opkræve kontingent for den periode, hvor I(ungdomsspillere) ikke har haft mulighed for at spille badminton. Der vil derfor være en form for regulering af kontingentet/tilbagebetaling i forhold til den periode der vil være nedlukket. Den periode kender vi ikke på nuværende tidspunkt.

Der arbejdes allerede nu på nye tiltag, som kan sættes i værk, når vi må komme i hallen igen.

Sidst men ikke men mindst håber vi at I alle er friske og fortsat har mod på at spille badminton, når restriktionerne bliver lempet og vi kan komme i hallen igen.

mvh
Bestyrelsen
Slagelse Badminton Klub