Jeppe Jørgensen stopper i Slagelse Badminton Klub ved sæsonens udgang i juni

Slagelse Badminton Klub har modtaget en trist besked fra klubbens mangeårige træner og ungdomsformand, Jeppe Jørgensen.
”Det er med stort vemod at vi har modtaget beskeden om at Jeppe har valgt at stoppe i SBK.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til Jeppe og hans familie, for at have lagt så mange timer i SBK.
I bestyrelsen arbejder vi nu på at få løst opgaverne på andre måder, både i forhold til træning og nyt ungdomsudvalg”, udtaler formand Bjarne Fibiger.
Jeppe har i sine ca. 16 år i Slagelse Badminton Klub, været klubbens ”daglige leder”, hvor Jeppe har været aktiv som træner, drivkraft på samarbejde med skolerne, daginstitutionsområdet og ungdomsformand. Med alt det har Jeppe været med at udvikle Slagelse Badminton Klub til et attraktivt mødested for kommunens mange atleter, børn, unge og ældre.
Selv udtaler Jeppe Jørgensen, ”Det har været en utrolig svær beslutning, men i og med vores virksomhed hjemme udvikler sig, har jeg været nød til at træffe denne beslutning for at kunne være mere med i virksomheden. Slagelse Badminton Klub har et stor hjerte hos mig og det vil det altid have. Jeg har haft mange skønne timer med alle aktive, frivillige og bestyrelsen i Slagelse Badminton Klub. Nu får jeg mere tid til at være ”På” i hjemmet og mon ikke i vil se mig på tribunen, når det igen er tilladt.
Spørgsmål kan rettes til Formand Bjarne Fibiger på info@slagelsebadmintonklub.dk