Slagelse Hallen inddrages til vaccinationscenter til juli 2021

Information til medlemmer af Slagelse Badminton Klub

Kære medlemmer af Slagelse Badminton Klub.

Vi er i dag blevet orienteret om, af Slagelse Hallen og efterfølgende Slagelse Kommune, at Slagelse Hallen er inddraget til Vaccinationscenter fra den 11. februar 2021 til og med juli 2021.

Det vil dermed betyde, at der ikke vil blive åbnet for badmintonaktiviteter i Slagelse Hallen før efter sommerferien.

Bestyrelsen bakker op om myndighedernes retningslinjer og beslutninger i forbindelse med bekæmpelse af Covid-19, lige som vi stiller os til rådighed, hvor der er behov.

Desværre har det ikke været muligt for Slagelse Kommune, at præsenterer os for en alternativ løsning, når der åbnes for aktiviteter for børn/unge, elite, ældre motion og STE – Sikkert en proces der vil følge i etaper.

Vi har naturligvis bedt Slagelse Kommune om at kigge på alternative løsninger, som lever op til de træningsfaciliteter vi skal kunne tilbyde vores medlemmer.

Vi vil nu, sammen med Slagelse Kommune, bruge tiden på at få fundet en alternativ løsning for vores medlemmer, så vi kan efterleve de aktiviteter og den træning, jeres medlemskab inkluderer.

I forhold til betaling af kontingent, følger vi fortsat tidligere udmeldte skrivelse: LÆS HER

Vi vil holde jer løbende orienteret på hjemmeside og facebook, følg med og stil gerne spørgsmål hvis der er behov på: info@slagelsebadmintonklub.dk