Slagelse 2 – Næstved/Herlufholm

Mette Frederiksen holdt pressemøde om fredagen – dagen inden vi skulle spille – men vi fik lov at gennemføre holdkampen.

Efter sidste holdkamp med en sejr på 12-1, var vi klar til at skulle spille igen, denne gang på udebane mod Næstved/Herlufsholm 2.

Vi kommer bagud 1-2 efter de første 3 kampe, de to kampe som vi taber, er meget tætte kampe, men falder desværre ikke ud til vores fordel.  Josefine udligner kampen til 2-2 på en sejr i 3 sæt. Vi er nu nået til de 4 herresingler, her er det kun Caspar som vinder hans 2. single, men både Jonas og Claus spiller 3 sæt. Stillingen er nu 3-5, og vi er nået til dame og herredouble. Begge damedoubler taber i 3 sæt og stillingen er nu 3-7. Første herredouble taber 21-19 21-16, hvorimod 2. og 3. vinder deres kamp. Så holdkampen ender desværre med et 8-5 nederlag – men holdet topper stadig puljen.

Kampens spiller blev Caspar Møldum.

Næste holdkamp er programsat til d. 14. november, men grundet Mette F. udtalelse er denne runde udsat til endnu ikke kendt tidspunkt.